da
de

Stor grad af frihed

Wolfgang har mange års erfaring som chauffør. Siden 2009 har han kørt for THM Kolding A/S mellem København, Schweiz og Italien. Det er lange ture, og han er ofte flere uger undervejs. Selv om han er alene i førerhuset, føler han sig som en del af et større team.

”Der er altid en venlig tone mellem folk. Hvis jeg får problemer, kan jeg altid ringe til kontoret og få hjælp. Også om natten. Det er godt at vide, når man holder på en mørk landevej i Italien,” siger Wolfgang.

Det seneste års tid har han været tilknyttet samme kunde i København, hvilket er tilfældet for en del af THM Koldings chauffører. Og det passer Wolfgang Gau godt, at han ikke skal indstille sig på en ny kunde hver måned.

”Jeg ved, hvordan de gerne vil have det, kender af- og pålæsningsstederne og har fået opbygget en stor grad af tillid. Jeg har for eksempel fået min egen nøgle til kunden, så jeg selv kan låse mig ind og tage et bad, hvis jeg ankommer om natten. Det giver mig stor frihed. Jeg kan også frit bestemme, hvornår jeg holder pauser og hvor. Det nyder jeg,” siger han.

Hjul